Descargar gratis RUT SENSE HAC libro en pdf

  • Autor MURIEL VILLANUEVA I PENARNAU , 2018
  • Categoria Juvenil
  • Editorial COLUMNA EDICIONS S.A.
  • Paginas 256
  • ISBN 9788466423830

Sinopsis completa y descripción del libro ebookRUT SENSE HAC

Primera Carlemany per al Foment de la Lectura.

La Rut, una noia de setze anys d'una ciutat mitjana, comença els seus estudis artístics en un nou institut força allunyat del seu barri.

El envolvimiento de un nuevo grupo de amigos, un amor que truca a la puerta y un profundo secreto que arrosega a los dels quatre anys y que mai no ha mostrat fora de les parets de casa seva: una llarga cicatriu i una cintura massa estreta li recorden cada dia, des del mirall, que li falta una parte de si mateixa, un bon tros de Rut que un càncer es va va emportar fa temps.

La vergonya a mostrar su cos y la por al retorn de la malaltia l'assetgen, pero la Rut aprendrà a mirar-los tots dos als ulls i plantar-los cara.

No tenía intención de confesar-los el secreto que había conseguido guardar hasta un cuarto de segundo en toda mi clase de toda la vida.

Podrán algunos recordar que los cincos años havia desaparecido del parvulario, o que los set havia tornado con aquella perruca que los más valientes probados de estirar-me, pero los más no han preguntado más del cuento y no han buscado racons sota els gessamins per fer-me entendre ni per les més íntimes.

No m'arriscaria ara, davant de tres quasi desconegudes, a deixar que sospitessin l'existència de les meves cicatrius.

El pdf RUT SENSE HAC en español que trata sobre Juvenil tiene 256 paginas, distribuido por la editoral COLUMNA EDICIONS S.A., escritas por el escritor MURIEL VILLANUEVA I PENARNAU , 2018

RUT SENSE HAC Descargar

Opiniones de personas que descargaron MURIEL VILLANUEVA I PENARNAU , 2018

Mas libros y ebooks gratis sobre Juvenil en español